Vivarium 2017

Jaarlijks brengt Vivarium alle aspecten van de Vivarium hobby bij elkaar: Aquarium, Terrarium en Paludarium. Samen met de standhouders, die met elkaar garant staan voor ruim 160 stands, vult Vivarium maar liefst 14,000 m2 beursvloer met al het moois dat in onze hobby's te zien en te beleven is.

Want Vivarium betekent veel meer dan kopen alleen. Inspiratie en voorlichting zijn namelijk veel belangrijker en zorgen er voor dat de bezoeker het evenement met meer kennis verlaat. Door showbakken, workshops, wedstrijden en presentaties wordt die kennis  gedeeld in een weekendvullend programma. Daarbij maakt de bezoeker kennis met vele aspecten van de hobby; van zeewater tot kevers, van garnalen tot slangen, van aquascaping tot biotopen en van schorpioenen tot betta's en natuurlijk cichliden. Het is allemaal te zien en vooral te beleven op Vivarium!

Zowel standhouders als bezoekers mogen ook deze 9e editie van Vivarium weer niet missen. Het team van Vivarium staat in ieder geval weer klaar om u met open armen te ontvangen!

Ook de NVC is wederom aanwezig en mag zich weer presenteren op zowel de boven- als benedenverdieping van de beurs. Op de benedenverdieping zal Ernst van Genne met enkele andere NVC leden hard aan het werk gaan om de prestatie van vorig jaar als standhouder met de mooiste showbak dit jaar weer te evenaren of zelfs te overtreffen. Onze deelname wordt wederom mogelijk gemaakt door de vriendelijke opstelling van de Vivariumorganisatie en door de sponsoring van de benedenstand door Verduijn Cichlids, Aquabeek, Van Keulen Cichliden (VKC) en Utaka, waarvoor wij hen natuurlijk erg dankbaar zijn. Vergeet dus niet om even langs beide stands te komen, om een babbeltje te maken met leden en bestuursleden, of om een goede indruk te krijgen van wat  de Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers te bieden heeft.

Kaartjes voor Vivarium kunnen uitsluitend aan de kassa gekocht worden. Deze kosten normaal EUR 10,- per stuk, maar op vele plaatsen in Nederland en BelgiĆ« worden kortingsbonnen verspreid. 

Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang.

De Beursfabriek is, net als de gehele opzet van de beursvloer van Vivarium, volkomen rolstoelvriendelijk. Tevens is er een lift aanwezig om rolstoelgebruikers naar de bovenverdieping te brengen.

Honden zijn in de Beursfabriek niet toegestaan, met uitzondering van speciale begeleidingshonden die als dusdanig herkend kunnen worden.

Bereikbaarheid Beursfabriek Nieuwegein

Symfonielaan 5
3438 EW Nieuwegein
Nederland

 
Datum: 
zaterdag, november 18, 2017 - 10:00 tot zondag, november 19, 2017 - 17:00