Voor u Bezocht: Open dag Aquabeek 2018

Tekst en Foto's: Fiebo Wierda

Zondag 4 februari was het weer zover. Het beursteam bestaande uit Leon Ynema en ikzelf  gingen onderweg naar de gezelligste familie van Nederland, nl de familie van Beek van Aquabeek in Handel. Het was wel even vroeg opstaan de dag na mijn verjaardag, maar je moet er wat voor over hebben, dus wij togen naar het zonnige zuiden, alwaar we hartelijk ontvangen werden door de familie.

De dames van het forum Malawi-Freaks

Toen we op onze plek gingen staan die we altijd bemannen zagen we tot onze grote vreugde dat de dames van het forum Malawi-Freaks ook weer van de partij waren en de stand naast ons bemanden. Zilverhaai was ook weer uit België gekomen dus de gezelligheid was weer gegarandeerd.

De stand van Zilverhaai Beringen

Toen de deuren open gingen liep het lekker de gehele dag gestaag door zodat er tijd en ruimte was voor iedereen om weer te genieten van alles wat er zwemt in de grote kas.

Ook bij de stand mochten we niet klagen over aanloop, de folders werden behoorlijk meegenomen en ook diverse boekjes wisselden van eigenaar. Een aantal mensen gingen serieus overwegen of de NVC iets voor hen was.

De NVC stand bij Aquabeek

Tegen een uur of 4 liep het allemaal weer leeg en werd het tijd om nog even gezellig met zijn allen na te zitten, een frietje te eten en een biertje( 0%) te nuttigen wat geregeld was door de gastheer.

De grote bakken bij Aquabeek.

Rond 5 uur was het dan toch tijd om weer naar huis te gaan zodat we toch nog redelijk op tijd thuis waren.

Herkomstgebied: