NVC oktober bijeenkomst - Maanvissen en discussen

Tijdens deze bijeenkomst welke plaatsvindt in het ons vertrouwde Dorpshuis te Odijk, zal er aandacht zijn voor Pterophyllum (maanvissen) en Symphysodon (discusvissen). Voor deze gelegenheid zijn drie sprekers uitgenodigd die ieder op hun gebied een lezing verzorgen. Jos Hut, voorzitter van de NBAT, en een zeer gewaardeerd specialist van Pterophyllum-soorten, zal het hebben over het verzorgen en kweken van maanvissen. John Maas, voorzitter van de Discus Club Holland, tevens ervaren discuskweker, zal het hebben over wat je wel, of zeker niet moet doen bij het het aanschaffen, verzorgen en kweken van discusvissen. Johan Egberts, een zeer gewaardeerd NVC-lid die meerdere reizen heeft gemaakt naar Zuid-Amerika en daar prachtig over kan vertellen, zal enkele cichliden, maar vooral de overige (bij)vissen laten zien in hun natuurlijke habitat.

Onze adverteerder JMB/RockZolid zal tijdens de bijeenkomst aanwezig zijn om u te informeren over verlichting en achterwanden, toegespitst op discussen, maanvissen en Amazone. 

Ook de Discus Club Holland is op deze dag aanwezig met een stand en daar graag uw vragen mbt het houden van discusvissen beantwoorden.

Natuurlijk is er tijdens deze bijeenkomst weer gelegenheid om o.a. oude of nieuwe opbergmappen aan te schaffen. 

De bijeenkomst vangt aan om 11:00h.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om de lezingen bij te wonen. Van hen wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50  per lezing. Bij 3 lezingen wordt € 5,00  gerekend. Mocht men tijdens de bijeenkomst besluiten om lid te worden en een inschrijfformulier invullen, dan zijn de lezingen uiteraard alsnog gratis.

Meer informatie mbt de lokatie en openbaar vervoer vindt u via deze link.

 

Datum: 
zaterdag, oktober 20, 2018 - 11:00