Visvoer Webwinkel

Sinds 2013 zijn Demelza & Joost specialist in visvoer en toebehoren voor aquarium en vijver. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden bieden ze meer dan visvoer alleen; Techniek, benodigdheden, aquasoils, aquariumplanten, decoratiemateriaal en vijverbenodigdheden. In de afgelopen jaren is er een uitgebreid assortiment opgebouwd met voeren van hoge kwaliteit en vernieuwende accessoires.

De Visvoer WebWinkel is in Nederland exclusief dealer van de topmerken: NorthFin, NewLife Spectrum, Origin Aquatic Nutrition, S.A.K. en is het complete assortiment Dr. Bassleer Biofish Food op voorraad!

Ook bevat het assortiment een grote verscheidenheid aan natuurproducten zoals Bananen-, Catappa-, Guave-, Jack Fruit-, Moerbei-, Papaya-, Teak- en Walnoot bladeren. (Link:  https://www.devisvoerwebwinkel.nl/aquaherbs/).

Wil je een product afhalen of graag eerst bekijken? Na het maken van een afspraak ben je van harte welkom in het magazijn aan de Nederhof 7H in Berlicum (Noord-Brabant).

Ook kun je jouw CO2 fles bij de Visvoer WebWinkel voordelig laten vullen. Het is niet nodig de fles bevroren of extra koud mee te nemen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een professioneel CO2 vulstation waardoor je altijd zeker bent van een geheel gevulde CO2 fles. (Link: https://www.devisvoerwebwinkel.nl/onze-services/co2-fles-vullen-berlicum).

Als je vissen slecht eten, voelen ze zich niet goed waardoor ze Minder groeien en ook niet de mooiste kleuren laten zien. Demelza & Joost adviseren je graag bij het samenstellen van de perfectie voeding voor jouw vissen! Ze zijn telefonisch, via Whatsapp, de chat via de website, per Email en Facebook te bereiken en doen er alles aan om je zo snel mogelijk te woord te staan. Vaak kun je zelf ‘savonds en in het weekend met je vragen terecht.(Link: https://www.devisvoerwebwinkel.nl/contact).