Lid worden van de NVC

Met een NVC-lidmaatschap ontvangt u 6 keer per jaar het tijdschrift Cichlidae. Geheel in kleur en tjokvol met interessante artikelen over onze hobby. In de maanden dat Cichlidae niet verschijnt, wordt er een nieuwsbrief uitgegeven met daarin de laatste nieuwtjes die betrekking hebben op onze vereniging, de bijeenkomsten, activiteiten en de website. 

Ook krijgt u toegang tot het ledengedeelte van onze website NVCweb.nl. Daar staan onder andere de artikelen van oude Cichlidae jaargangen, video's, e.d. 

De contributie voor onze vereniging is voor 2023 vastgesteld op € 35,00.  U ontvangt een inlogcode waarmee u Cichlidae online kunt bekijken en heeft u heeft tevens toegang tot het NVC-archief waarin u ook eerdere jaargangen kunt inzien. Als u liever een gedrukt exemplaar van Cichlidae ontvangt, dan is de contributie € 50,-- voor leden wonende in Nederland. Daarnaast krijgt u ook toegang tot het NVC-archief en kunt u ook de eerdere jaargangen inzien. Leden die buiten Nederland wonen betalen vanwege de extra verzendkosten een contributie van € 57,50. 

Bij een leeftijd onder de 18 jaar is toestemming nodig van een ouder of voogd.
Voor toegang tot NVCweb is het noodzakelijk uw e-mailadres aan ons door te geven.
Ik wil in de maanden dat het blad Cichlidae niet verschijnt, op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en andere nieuwswaardigheden betrekking hebbende op de vereniging middels de nieuwsbrief.

De velden gemarkeerd met * zijn nodig om onze administratie te completeren.

Tijdens [evenementen of activiteiten van onze organisatie worden mogelijk foto's gemaakt voor het gebruik hiervan op onze website, sociale media, flyers, posters.
Ik ga akkoord met het privacy beleid van de organisatie zoals omschreven op [https://www.nvcweb.nl/nvc/over-de-nvc/privacyverklaring-nederlandse-vereniging-van-cichlidenliefhebbers]
Bent u bereid om als actief lid deel te nemen aan onze vereniging en mogen wij u daarvoor benaderen.
4 + 6 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.