Voor u Bezocht: De nieuwjaarsbeurs van De Siervis te Oosterhout

Tekst en foto's: Fiebo Wierda

Op 21-1-2018 was er weer de jaarlijkse nieuwjaarsbeurs van aquariumvereniging De Siervis te Oosterhout. De NVC was uitgenodigd om op de beurs te gaan staan en zo kwam het dat de NVC dit jaar voor het eerst aanwezig was op deze leuke gezellige knusse beurs.

Vroeg in de ochtend ging  het beursteam bestaande uit Leon Ynema en Fiebo op pad naar het zonnige zuiden, waar we hartelijk ontvangen werden door de mensen van De Siervis. Na het uitpakken en het handje schudden van de mensen die je vaker tegenkomt op beurzen, gingen de deuren open en kwamen de bezoekers binnen die zich spreidden over de twee zalen die ter beschikking waren. Dat ging de hele dag een beetje door. Ook voor de stand van de NVC was aardig wat interesse. Dit waren veelal mensen die reeds lid waren van de NVC. Altijd leuk om je leden aan de stand te mogen ontmoeten. De flyers voor de NCD namen gretig aftrek en er zijn aardig wat mensen die hebben gezegd te zullen komen. Op de beurs heb ik nog wat standhouders aangesproken om aan onze beurs deel te nemen. Een aardige man genaamd Yevgen melnikov, heeft toegezegd te zullen komen met vissen en L nummers.

Langzaam kwam aan deze dag ook weer een einde en togen wij beiden weer huiswaarts naar Sneek, waar we terug konden kijken op een geslaagde dag in meerdere opzichten. Dus mensen als u volgend jaar een gaatje in uw agenda heeft in het voorjaar hou de site van aquariumvereniging De Siervis in de gaten en ga zelf eens een kijkje nemen op deze gezellige beurs in Oosterhout. Het is zeker de moeite waard en voor de entree van € 2,00 hoeft u het zeker niet te laten.

Meer informatie over aquariumvereniging De Siervis

Herkomstgebied: