NVC adverteerders

Van Keulen Cichliden

CeramicNature

CeramicNature is een groothandel in natuurgetrouwe decoraties voor aquarium of terrarium. Zij hebben een groot assortiment aan achterwanden, legholen, waterbakken, boomstammen en nog veel meer!! Het assortiment blijft zich uitbreiden. Hun artikelen zijn in vele winkels te vinden.  Bezoek de website voor een retailer bij u in de buurt.

https://ceramicnature.com/

de Visvoer Webwinkel

Sinds 2013 zijn Demelza & Joost specialist in visvoer en toebehoren voor aquarium en vijver. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden bieden ze meer dan visvoer alleen; Techniek, benodigdheden, aquasoils, aquariumplanten, decoratiemateriaal en vijverbenodigdheden. In de afgelopen jaren is er een uitgebreid assortiment opgebouwd met voeren van hoge kwaliteit en vernieuwende accessoires.

Mauie's Viskwekerij

Mauie’s Viskwekerij is dé specialist op het gebied van zoetwater en zeewater aquaria.

Pets Place XL Leeuwarden - Aquariumhuis Friesland

Van paard tot hamster kunt u terecht bij Pets Place XL Leeuwarden - Aquariumhuis Friesland. Ook voor aquariumbenodigdheden bent u bij Pets Place in de Coopmanstraat  te Leeuwarden aan het juiste adres. 

PetsPlaceXL Lwarden_0.jpg

JMB Aqua Light

Voor Ledverlichting moet u bij JMB zijn. De JMB IP68 Aquarium Led Verlichting is inmiddels behoorlijk bekend in de aquariumhobby en de diverse verschillende doelgroepen, zoals de Zeewater, Amazone, Gezelschaps- c.q. planten aquaria en niet te vergeten de Malawi en Tanganyika biotopen worden bediend. 

Wij nodigen u van harte uit hun website eens te bekijken.

Aquabeek

In het dorpje Handel, vlakbij Gemert (NB), bevindt zich de kwekerij van Rien, Nick & Joyce van Beek. Zij zijn gespecialiseerd in de kweek en verkoop van cichliden uit het Malawimeer. Daarnaast verkopen zij cichliden uit andere werelddelen en natuurlijk ook "gewone" aquariumvissen. Ook allerlei aquariumbenodigdheden en niet te vergeten, diverse soorten voer zijn bij Aquabeek te verkrijgen. Het adres is: St Magdalenaweg 6, 5423 XK Handel. Telefoon (0492) 329 817. Neem gerust eens een kijkje op hun website.

Rock Zolid Aquarium Backgrounds

RockZolid aquarium achterwanden, steen modules en kunstof stenen, zijn een verrijking voor Uw aquarium, ze geven niet alleen een zeer natuurlijkgetrouw beeld, maar zijn ook nog eens zeer markt conform geprijsd.

Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen op hun website.

Ruto Frozen Fishfood

Met Ruto Frozen Fishfood voorziet u uw vissen van een gezonde voeding van verse kwaliteit zonder de geur en het ongemak van levend voer. Bij Ruto Frozen Fishfood hebben hygiene en gezondheid topprioriteit. Het moderne verwerkingsproces garandeerd een optimale versheid, behoud van voedingsstoffen en voedselveiligheid. Met  hun producten kunt u zeker zijn van gezonde vissen met optimale kleur en gezonde nakomelingen. Neem zeker een bezoekje op de website voor meer informatie mbt de aangeboden producten.

Verduijn Cichlids

Sinds 1974 de aquariumwinkel voor liefhebbers uit binnen- en buitenland. Bij Verduijn Cichlids vindt u meer dan 350 soorten cichliden en andere zoetwater vissen uit alle werelddelen. Ze zijn gespecialiseerd in cichliden uit Afrika, Midden- en Zuid Amerika. Wildvang en nakweek, van klein tot groot. Een gedeelte van deze cichliden wordt geïmporteerd uit Afrika en een gedeelte wordt zelf gekweekt. De rest komt van groothandels en kwekers uit binnen- en buitenland.

Van Keulen Cichliden

Van Keulen Cichliden (VKC) is een  familiebedrijf, dat ontstaan is uit de hobby en de passie voor het houden van Cichliden. In 2008 werd het bedrijf  opgericht door de broers Hans en Klaas en twee zonen van Klaas: Ron en Richard.

Er werd begonnen in een kleine ruimte op een industrieterrein in Woudenberg. Later werd een tweede ruimte betrokken en ingericht als winkel/showroom.