Het periodiek Cichlidae

Er wordt weleens gezegd dat de meeste cichlidenliefhebbers lid zijn van de NVC vanwege het periodiek "Cichlidae". Of dat nou klopt of niet, het geeft in ieder geval aan dat dit blad een belangrijke positie inneemt tussen de diverse activiteiten van de vereniging. Cichlidae is een blad waar vele nationale en internationale auteurs graag in schrijven. Elke aflevering bevat 28 pagina's die geheel in fullcolour worden afgedrukt op A4 formaat. Per jaar verschijnen zes afleveringen, telkens aan het begin van de even maanden.

Download nu gratis een inkijkexemplaar van Cichlidae! Om een idee te krijgen van wat dit prachtige blad te bieden heeft, is het mogelijk een complete uitgave geheel vrijblijvend te downloaden (3 MB, PDF-bestand): Cichlidae oktober 2005.

Oude jaargangen zijn verkrijgbaar op alle door de NVC georganiseerde bijeenkomsten, evenals op alle externe beurzen, evenementen en overige activiteiten waar de NVC met een stand aanwezig is. De jaargang van het afgelopen jaar is telkens verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief van 15 euro, oudere jaargangen kosten slechts 10 euro. Zolang de voorraad strekt zijn oude jaargangen verkrijgbaar. Dus op is op, en dit gaat soms sneller dan men verwacht.

Naast de jaargangen biedt de NVC ook speciale opbergcassettes aan waarin het periodiek mooi en veilig te bewaren valt. Elke opbergcassette biedt voldoende ruimte voor het opbergen van twee hele jaargangen. De huidige opbergcassettes kosten 7,50 euro per stuk, voor de oudere jaargangen (2016 en eerder) zijn, zolang de voorraad strekt, nog oude cassettes verkrijgbaar die geschikt zijn voor de jaargangen die nog niet op A4 formaat werden gedrukt. In deze opbergcassettes kunt u één jaargang opbergen.

Indien u cassettes wilt bestellen kan dit via de penningmeester met het contactformulier.

De kosten voor het verzenden van casetttes  binnen Nederland zijn € 6,95

De kosten voor het verzenden  van cassettes naar Belgïe zijn € 13,00

 

NVC-type: