Over de NVC

Over de NVC

Op 22 februari 1975 werd de NVC opgericht door een aantal enthousiaste cichlidenliefhebbers. Voordien werd aan deze tak van de aquariumliefhebberij maar mondjesmaat aandacht besteed in tijdschriften en bij verenigingen. Dat aan een dergelijke vereniging behoefte bestond bleek wel uit het feit dat de NVC binnen enkele jaren honderden leden wist aan te trekken. Inmiddels beweegt het ledental van de NVC zich rond de 500.

Lid worden van de NVC

Geef u nu op als lid van de Nederlandse Vereniging van Cichliden-liefhebbers voor 2021 en ontvang ons magazine Cichlidae van oktober en december 2020 gratis bij uw eerste te ontvangen blad in 2021!!! Geef dit in het inschrijfformulier aan indien u hier gebruik van wilt maken.

NVC kennisquiz

Deze kennisquiz wordt gesponsord door Aquabeek te Handel en Verduijn Cichlids te Oud-Verlaat. Googlen wordt oogluikend toegelaten. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De uitslag wordt bekend gemaakt in een extra nieuwsbrief op 12 december 2020 en op de website.

Er zijn 3 waardebonnen te winnen. 

1e prijs: Waardebon van € 25,-- voor Verduijn Cichlids

Vivarium-online wedstrijden en Quiz

Selecteer hieronder de wedstrijd of kennisquiz waaraan u wilt deelnemen.

 

Vivarium fotowedstrijd 2.jpg

 

film 2a.png

De kennisquiz is vanaf 28 november beschikbaar.

Goodiebag

Speciaal voor Vivarium-online heeft de NVC een goodiebag kunnen organiseren met leuke kortingen van onze adverteerders. 

Selecteer de aanbieding waar u gebruik van wil maken en kom op de pagina waar u uw kortingsbon op PDF kunt afdrukken.

NVC fotowedstrijd "Vivarium-online"

De fotowedstrijd

De Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers is verheugd te kunnen mededelen dat we een fotowedstrijd organiseren. Deelname aan de NVC fotowedstrijd "Vivarium-online" staat open voor NVC-leden én voor niet-leden. De fotowedstrijd is opgedeeld in twee categorieën. Iedere deelnemer mag aan beide categorieën deelnemen en voor elke categorie mag een deelnemer maximaal twee foto’s insturen. Het is dus voor één deelnemer mogelijk, in totaal, vier verschillende foto’s in te zenden voor de Vivarium-online fotowedstrijd.

Privacyverklaring Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers

Informatieplicht :  De  Nederlandse  Vereniging van Cichlidenliefhebbers,  hierna te  noemen 'de vereniging', heeft  conform  de  Algemene  Verordening  Gegevensbescherming  (AVG)  een  informatieplicht  naar  haar leden  en  de  bezoekers  van  de  website NVCweb.nl.  De  vereniging  is  verplicht  de  hiervoor  genoemde betrokkenen   te   informeren   over   de   manier   w

NVC Nieuwsbrief

Historie van lezingen gehouden bij de NVC

In de inmiddels meer dan 40 jaar dat de NVC bestaat zijn er tijdens de bijeenkomsten, congressen en Nationale Cichliden Dagen, al behoorlijk wat lezingen gegeven.

In de bijgevoegde PDF een opsomming van alle lezingen die in de afgelopen 44 jaar gegeven zijn. Deze lijst zal regelmatig aangepast worden.

Mocht u nog aanvullingen hebben dan kunt u deze doorgeven  middels dit contactformulier.

 

Pagina's