Voor u bezocht: Open dag Aquabeek 21 mei 2018

Rayvano bij de NVC stand

21 mei, 2e pinksterdag was het weer de open dag van Aquabeek in Handel, en zoals altijd is daar het NVC beursteam bij aanwezig. Helaas zit vast beursteamlid Leon midden in een verhuizing en kon dus niet meegaan naar de open dag. Gelukkig was mijn zoon Rayvano zo aardig om zijn vader te vergezellen naar het zonnige Brabant, en zonnig was het. Toen wij rond 10 uur aankwamen scheen het zonnetje al heerlijk dus de sfeer was (zoals altijd) goed. 

Stand Zilverhaai

De Zilverhaai uit België was ook weer aanwezig, en de mensen begonnen toch al lekker binnen te druppelen. Meestal is mooi weer niet altijd gunstig voor de opkomst maar daar was weinig van te merken, je kon niet over de hoofden lopen maar het liep wel lekker door.

Ook voor de stand was voldoende aandacht, zowel van leden die even een praatje kwamen doen als van liefhebbers die zeer geïnteresseerd kwamen vragen wat wij precies voor vereniging waren. Zelfs mensen die (gelukkig) bij ons nog even kwamen vragen of cichliden ook te houden waren bij gezelschapsvissen, dat antwoord kunt u wel raden.

Kweekruimte van Aquabeek

De dag liep vrij vlot op zijn eind en na vieren hebben we nog even nagenoten van de namiddagzon samen met de vrijwilligers en het personeel van Aquabeek en Zilverhaai onder het genot van een hapje en een drankje. Rond half 6 zijn we weer op huis aangegaan.

Ik zou echt iedereen aanraden om eens zo’n dag te bezoeken, het is een leuk dagje uit, je krijgt een mooie korting 25% op vis en voer, en ik denk eigenlijk dat je nergens in Nederland zoveel vis bij elkaar
kunt zien op één plaats. Er is voor ieder wat wils.
 
Tekst en foto’s: Fiebo
 
NVC-type: